Diensten

Fase 1: Doelgroeponderzoek

Weet jij wat je klant vindt van je product of dienst? Of wat je medewerker nou écht vindt van zijn werk? Het is enorm waardevol om te weten wat er leeft en speelt bij je doelgroep, zodat je daar op kan inspelen. Wij brengen deze wensen en behoeftes duidelijk in kaart.

"LEF heeft ons geholpen bij een onderzoek onder gedetacheerden en wat opvalt is dat ze heel snel de juiste taal spreken, goed aansluiten bij mensen op verschillende niveaus en met een goede rapportage komen. Dit alles op een LEF manier, die mij enorm aanspreekt en ons verder heeft gebracht."

Arjan Schonewille, directievoorzitter Werkplein Drentsche Aa

Fase 2: Innovatiefase

Onervarenheid betekent dat je nog geen kaders hebt om in te denken. Wij gebruiken daarom de frisse blik en creativiteit van jong talent om een écht vernieuwende oplossing te ontwerpen. Een oplossing die past bij de wensen van de doelgroep uit fase 1.

LEF heeft bij ons de behoeften van de medewerkers in kaart gebracht middels diverse focusgroep sessies. Zowel onze medewerkers als wij als management zijn zeer enthousiast over de gevoerde gesprekken en de hierbij behorende resultaten/uitkomsten.

Tim Renkema, directeur Amysoft

Fase 3: Implementatie

Goede ideeën moeten tot leven worden gebracht! Dat doen we samen met jou: wij trekken de kar, samen bepalen we de richting. Ons team brengt energie, creativiteit en slagvaardigheid in jouw project.

"We hebben het werken met LEF ontdekt! Hun innovatieve manier van denken én doen, energie en creatieve aanvliegmogelijkheden zijn erg waardevol. Samen op zoek naar de beste aanpak en buiten de gebaande paden treden, dat is waar zij bij helpen en wat ook nog eens ontzettend prettig samenwerken is."

Leonie Wendker, adviseur KAW

Ben je geïnteresseerd? Bel dan met Thijs op +31 6 13972693 of vul ons contact formulier in.
Contact formulier
LEF Groningen

Bornholmstraat 46

9723AZ Groningen

info@lefgroningen.nl

+31 6 13972693

LEF Groningen ©