Diensten

Doelgroeponderzoek

Je wilt weten wat de wensen zijn van je doelgroep. Bijvoorbeeld de klant van je product of dienst, maar ook de medewerker binnen je organisatie.

Wij hadden behoefte aan nieuwe verfrissende inzichten. LEF was in staat dit te realiseren. Delfts Blauw werd Rebels Blauw.

Ed Scherbeyn, directeur Royal Goedewaagen

Ideeënbrouwerij

Met ons netwerk van jong talent bedenken we een innovatief concept op basis van de behoeften van de doelgroep. Door onze unieke benadering komen we in een korte tijd tot échte innovatieve oplossingen.

LEF weet elke keer weer het maximale uit de groep te halen. De sessies zijn resultaatgericht en de deelnemers gaan met de juiste handvatten en concrete actiepunten naar huis.

Koen Atema, programmamanager Noorderpoort

Projectmanagement

Wij implementeren vernieuwende concepten in organisaties. Met LEF aan boord komt de zaak in beweging en zorgen we samen voor impact!

"We hebben het werken met LEF ontdekt! Hun innovatieve manier van denken én doen, energie en creatieve aanvliegmogelijkheden zijn erg waardevol. Samen op zoek naar de beste aanpak en buiten de gebaande paden treden, dat is waar zij bij helpen en wat ook nog eens ontzettend prettig samenwerken is."

Leonie Wendker, adviseur KAW

Ben je geïnteresseerd? Bel dan met Thijs op +31 6 13972693 of vul ons contact formulier in.
Contact formulier
LEF Groningen

Van Swinderenstraat 38

9714HG Groningen

info@lefgroningen.nl

+31 6 13972693

LEF Groningen ©